Als particulier wilt u een sfeervolle tuin met een professionele uitstraling. Bij Bosman Tuinadvies ontwerpen en realiseren we niet alleen diverse tuinprojecten, maar zorgen we ook voor het volledige onderhoud van uw tuin. Dit betekent in de praktijk dat wij inzetbaar zijn voor allerhande tuinklussen. Van het complete ontwerp van uw nieuwe tuin, tot het maaien van uw gras en het snoeien van uw hagen. Hoe eenvoudig de klus ook is, wij leggen de lat altijd hoog.

Onderhoudscontract

Wanneer u wilt dat we bij u aan de slag gaan, kijken we eerst samen met u naar uw specifieke wensen op onderhoudsgebied. Dit verwerken we in een eenvoudig en helder onderhoudscontract. Dit onderhoudscontract dient als leidraad in onze samenwerking. Zo weten we altijd precies wat u van ons verlangt en u weet ook exact waar u aan toe bent. Wilt u liever geen onderhoudscontract maar juist op afroep een hovenier inschakelen, dan kan dit ook. In dat geval werken we op uurtariefbasis.

Veelgestelde vragen

Antwoord op uw vragen

Wat staat er in een onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract dienst als leidraad voor de samenwerking. Hierin staat precies wat u van ons verlangt, wat wij voor u doen en u weet dus exact waar u aan toe bent. Als u liever geen onderhoudscontract heeft dan kan u uiteraard ook een hovenier op afroep inschakelen.

Doet Bosman ook onderhoud zonder onderhoudscontract?

Jazeker. Wij werken met onderhoudscontracten, zodat alles duidelijk is voor beide partijen. Wilt u liever nergens aan vast zitten dan kan dit uiteraard ook. In dat geval werken wij op basis van uurtarief.

Contact opnemen

Heeft u een vraag
of wilt u een afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u een vraag heeft.
Ook kunt u via ons contactformulier direct een afspraak aanvragen.

Contact opnemen

Deze website gebruikt cookies

Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

Gratis brochure

Aanhef
Voorletters
Tussenvoegsels (optioneel)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres
Privacybeleid