Het is zo makkelijk tegenwoordig.. er zijn geen grenzen voor je dromen en om ze te verbeelden staat internet tot je beschikking.

Plantjes zeggen vaak meer dan woorden en omdat ze werken, wordt je droom ook alvast een beetje werkelijkheid.
De kunst is natuurlijk wel om die werkelijkheid in praktijk te gaan brengen..

Door onze verbondenheid aan De Tuinen van Appeltern, Nederlands enige echte inspiratiepark, zijn we als Dutch Quality Gardens hoveniers wel gewend om mensen te helpen met hun moodboards. Heel veel is er mogelijk, vooral als er slimme combinaties gemaakt worden en vervolgens in de juiste proporties worden doorgevoerd..

We onderschatten niemands creativiteit en kennis, maar durven te zeggen dat het ontwerpen van tuinen een serieuze zaak is. Door de jaren heen hebben we geleerd welke vormen en combinaties het best bevallen en betaalbaar zijn. We (h)erkennen de problemen van ‘te klein’, ‘te weinig privacy’ en ‘teveel werk’. Dagelijks bieden we oplossingen op kleine en grote schaal. Ook als je het merendeel van jouw droom zelf wilt realiseren, helpen we je graag. En als je op zoek bent naar beeld voor in moodboard, moet je eens op onze website kijken. Tientallen creatieve tuinen dienen als voorbeeld!

Contact opnemen

Heeft u een vraag
of wilt u een afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u een vraag heeft.
Ook kunt u via ons contactformulier direct een afspraak aanvragen.

Contact opnemen

Deze website gebruikt cookies

Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

Gratis brochure

Aanhef
Voorletters
Tussenvoegsels (optioneel)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres
Privacybeleid