Het is inderdaad zo dat sommige tuiniers zich te buiten gaan aan van alles en nog wat met een uiteindelijk resultaat waar niemand nog vrolijk van wordt, maar het omgekeerde gebeurt evengoed. De kilte van te sobere terrassen en saaie vormen van hagen en strakke gazons die totaal geen gezelligheid uitstralen.

Het is de kunst om zoveel mogelijk tuinwensen te vertalen zonder dat het uit de hand loopt. Een gemiddelde tuin kan bijvoorbeeld niet meerdere bomen of solitair planten hebben, omdat ie daarvoor simpelweg te klein is.

Meerdere terrassen is geen probleem, maar dan niet ook nog in verschillende materialen. Ook het kleurgebruik is bepalend; het kan zo bont worden dat je er gillend wegrent, maar als je het kleurrijk maakt op een ingetogen wijze, word je er juist heel vrolijk van.

De Dutch Quality Gardens hovenier is voorstander van het vertalen van zoveel mogelijk tuinwensen op een verantwoorde manier. Het moet immers vooral jouw tuin worden. Soms past daarbij de eenvoud, soms juist de uitbundigheid.. We hebben ervaren hoe en wat je het best kunt combineren, maar ook wat je beter kunt laten.. We zoeken in elke tuin het evenwicht tussen wens en werkelijkheid.

Contact opnemen

Heeft u een vraag
of wilt u een afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u een vraag heeft.
Ook kunt u via ons contactformulier direct een afspraak aanvragen.

Contact opnemen

Deze website gebruikt cookies

Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

Gratis brochure

Aanhef
Voorletters
Tussenvoegsels (optioneel)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres
Privacybeleid