Veel toekomstige tuiniers hikken aan tegen de kosten van een tuinontwerp. Natuurlijk, een ontwerp kost geld.. geld waar je misschien ook leuke planten of materialen voor zou kunnen kopen. Maar bedenk, een passend ontwerp (dit is onze ervaring) brengt meer geld op dan het kost!

Met onze knowhow en zichzelf innoverende creativiteit zijn we in staat goedkope oplossingen te bedenken voor dure constructies, we hergebruiken zaken in plaats van ze duur af te voeren en misschien wel het meest belangrijk: we zorgen voor het goede tuingevoel. Uw Tuingeluk is feitelijk immers onbetaalbaar.. Te vaak brengt een tuin zonder dooracht plan niet wat men er vooraf van verwachtte.. zo’n aanleg is natuurlijk aan alle geld te duur.

Hoe dan ook, tuinontwerpen is een vak. Je ontvangt immers een persoonlijk ‘kunstwerkje’, een plan op maat! Niet vreemd toch dat daar een bepaalde waarde aan wordt toegekend. En denk niet dat je beter af bent bij hoveniers die het ontwerp gratis geven als ze je tuin mogen aanleggen. De ontwerpuren worden heus ook bij hen doorberekend.

Contact opnemen

Heeft u een vraag
of wilt u een afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u een vraag heeft.
Ook kunt u via ons contactformulier direct een afspraak aanvragen.

Contact opnemen

Deze website gebruikt cookies

Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

Gratis brochure

Aanhef
Voorletters
Tussenvoegsels (optioneel)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres
Privacybeleid