Alles van binnen gaat naar buiten en omgekeerd. Onze woonruimtes worden steeds plantrijker en onze tuinruimtes worden ingericht met buitenkeukens, haarden, roomdividers, whirlpools en audiosets. Als Dutch Quality Gardens willen we graag een warm pleidooi voeren voor een ander element uit de woonwereld, de split-level-tuin.

Met meerdere niveaus in je tuin lijkt niet alleen de totale oppervlakte groter.. je bent ook in staat om meerdere sferen in één ruimte te creëren. Uiteraard moet je de juiste op- en afstaphoogte in gaten houden en liefst ook dat de opgaande bewegingen altijd van binnenuit zichtbaar zijn.

Overigens hoef je de splitlevels niet altijd van constructieve muren of getimmerde bakken te maken. Een schuinoplopend grondelement functioneert ruimtelijk ook meer dan voldoende. Het leukst zijn de split-levels waarbij de lagen over elkaar heen lopen.. een verhoogd looppad waar de border met planten onderdoor groeit of een verhoogd vlonderterras met een zandbak voor kinderen er onder. Met het plafond van pergolabalken en vormbomen kun je ook in hoogte spelen. We hebben tuinen gemaakt met meer dan acht verschillende hoogtelagen op hooguit 80 m². Ook zin in zo’n split-level? Wij zien uit naar een volgende uitdaging.

Contact opnemen

Heeft u een vraag
of wilt u een afspraak maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u een vraag heeft.
Ook kunt u via ons contactformulier direct een afspraak aanvragen.

Contact opnemen

Deze website gebruikt cookies

Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

Gratis brochure

Aanhef
Voorletters
Tussenvoegsels (optioneel)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres
Privacybeleid